El dimecres 15 de febrer de 2017 a la Sala de Graus de la facultat de Filosofia i Lletres de la UAB reflexionem sobre el transhumanisme. 

El dimecres 15 de febrer de 2017 a la Sala de Graus de la facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, el Màster en Reptes de la Filosofia Contemporània i el Departament de Filosofia de la UAB organitzen la Jornada Reptes de la Filosofia Contemporània, la qual en aquesta ocasió girarà entorn del Transhumanisme, per tal d’explorar filosòficament els seus postulats, els seus reptes i les seves contradiccions, tant des d’una perspectiva epistemològica com des d’una perspectiva ètica i política. Dues sessions plenàries, dues taules rodones i dues sessions de flashtalks integraran aquesta nova jornada, en la qual reflexionarem en comú sobre els límits i les virtuts de l’aplicació dels avenços de la tecnociència en la vida humana, amb la inquietant finalitat de produir una nova espècie posthumana que ens hauria de substituir.